LA PERLE DES DIEUX

Conserverie spécialisée dans les sardines

delimiter image
Sardines millesimees 2020 Delphine Cossais Nostalgisch naar de zachtheid van de kust van de Vendée en de hartstochtelijke omhelzing van haar zeeman, keert mademoiselle Perle terug naar Saint-Gilles-Croix-de-Vie op zoek naar rust en sereniteit. Ontworpen en geschilderd door de kunstenaar Delphine Cossais uit Nantes, sublimeert dit schilderij subtiel deze nieuwe setting voor sardines uit de jaargang 2020. Gevist op het hoogtepunt van het seizoen voor de kust van Saint-Gilles-Croix-de-Vie, weerspiegelen millésimées sardines een knowhow van uitmuntendheid die sinds 1887 is bestendigd. Deze sardines met een uitzonderlijk vetgehalte (meer dan 12%) zijn echte millésimées om tot 10 jaar te bewaren, zorg ervoor dat u ze om de zes maanden omdraait. Een decennium waarin ze mals en gekonfijt kunnen worden, een essentieel ritueel om alle kwaliteiten van deze kostbare sardines te waarderen.
Sardines millesimees 2016 Coralie Joulin In 2016 tekent kunstenaar Coralie Joulin een nieuwe creatie voor onze haute couture gastronomische sardines, geïnspireerd door de vakkundige en delicate handelingen van de vrouwen van de conservenfabriek die de ansjovis bewerken. De muze van de Parel der Goden, Miss Lulu, oogt modern en gracieus. In het elegante blikje zitten vier tot zes millésimées sardines, gevangen voor de kust van Saint-Gilles-Croix-de-Vie, vers bewerkt, ambachtelijk en met de hand bereid. Millésimées sardines kunnen meerdere jaren worden bewaard. Regelmatig gekeerd, worden ze gedrenkt in extra vergine olijfolie uit het blik, totdat ze volledig gekonfijt zijn.

LA PERLE DES DIEUX

Conserverie spécialisée dans les sardines

delimiter image