LA PERLE DES DIEUX

Een familiebedrijf

delimiter image
la_perle_des_dieux_logo

Sinds 1887 hebben 4 generaties van de familie Gendreau elkaar opgevolgd om u uitzonderlijke producten te bieden die de expertise van de laatste overgebleven sardineconservenfabriek in de Vendée belichamen. La Perle des Dieux zet de sardinetraditie voort en blijft verse, handgemaakte producten met de hand verpakken, elegant verrijkt met innovatieve gastronomische recepten en uniek ontworpen verpakkingen.

Ons 40-koppig team – gevestigd in Saint-Gilles Croix-de-Vie en in 18 boetieks – werkt gepassioneerd om u elke dag opnieuw te verwennen.

Onze vis, een uitzonderlijk materiaal

Kwaliteit staat bij ons centraal. Onze sardines worden op het beste moment van het seizoen ter plaatse gevangen aan de kust van Saint-Gilles-Croix-de-Vie en zijn streek, die sinds 2018 erkend is als immaterieel cultureel erfgoed van Frankrijk. De keuze voor een precieze locatie en het vissen op het hoogtepunt van de zomer garanderen ons een uitzonderlijk product dat vers en rijp is.

Op minder dan twee kilometer van de haven, die het label Site Remarquable du Goût heeft gekregen, worden onze gejodeerde smaken vers verpakt. Alle omstandigheden zijn aanwezig om je een smeltzachte vis aan te bieden.

Onze traditionele knowhow, onveranderd sinds 1887

Al generaties lang gebruiken we voorouderlijke methoden in de laatste conservenfabriek van de Vendée in Saint-Gilles-Croix-de-Vie, die het label Entreprise du Patrimoine Vivant (Levend Erfgoed Onderneming) heeft gekregen (een label dat Franse bedrijven met uitstekende ambachtelijke vaardigheden erkent). Zo sorteren, snijden, bewaren en ontdoen onze sardinières alle vis met de hand, met nauwgezette en delicate vingers.

LA PERLE DES DIEUX

Een familiebedrijf

delimiter image