LOS PEPERETES

Het allerbeste uit Galicia !

delimiter image

LOS PEPERETES

Sinds 1990

Met meer dan 30 jaar ervaring, behoudt Los Peperetes de essentie van een familie conserven traditie die één obsessie deelt: het produceren van de beste vis en zeevruchten in blik ter wereld.

Los Peperetes is ontstaan in het vissersdorp Carril, waar de beroemde “Carril mosselen” worden gekweekt. In een pand van een oud restaurant dat was omgebouwd tot werkplaats.

Aan het begin van de jaren 90 merkte de zakenman en oprichter, Jesús Lorenzo Crespo, kleinzoon van de eerste Galicische conservenfabrikanten, dat niemand op de markt de uitzonderlijke kwaliteit van de zeevruchten en vis uit de Rías Gallegas waardeerde en in 1991 begon hij de beste kokkels en sardines te verpakken die hij te pakken kon krijgen.

Met een handmatige machine maakte hij 30 blikken per dag en verraste hij familie en vrienden met de kwaliteit van zijn sappige recepten. Na het succes van zijn ingeblikte producten, begon hij zijn onderneming met de merknaam “Los Peperetes” en een paar maanden later waren de blikjes Los Peperetes te proeven in de beste markten en restaurants in Madrid en Barcelona.

Vandaag de dag is Los Peperetes te vinden in de schappen van winkels in meer dan 30 landen.

 

Het geheim van ons succes

Elke ochtend selecteren we de beste verse vis en zeevruchten van de beste vismarkten in de omgeving. Alleen de exemplaren van de hoogste kwaliteit krijgen de kans om een blikje van Los Peperetes te worden.

Wanneer het ruwe materiaal in onze werkplaats aankomt, begint een delicaat proces waarbij zorg en geduld essentiële ingrediënten zijn. Elk stuk wordt met de grootste aandacht behandeld, alsof het een uniek juweel is. Hier is geen ruimte voor haast of kortere wegen; er is alleen genoeg tijd voor elk blikje conserven om tot volle wasdom te komen.

Culinaire magie komt tot leven wanneer onze unieke huisgemaakte sauzen naar familierecept in elk blikje conserven worden gestopt. Met natuurlijke ingrediënten van lokale producenten creëren we authentieke meesterwerken die de smaken van de zee versterken. Elke druppel saus is doordrenkt van traditie en expertise, en draagt jarenlange ervaring met zich mee die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Maar ons streven naar uitmuntendheid houdt daar niet op. Al onze conserven ondergaan een strenge analyse voordat ze op weg gaan naar jouw handen. Onze experts beoordelen de kwaliteit nauwgezet en zorgen ervoor dat elk blikje met de naam Los Peperetes aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Alleen op deze manier kunnen we garanderen dat elke hap waarvan je geniet een unieke en gedenkwaardige ervaring is.