Güeyu Mar gegrilde conserven zijn het product van Abel Alvarez’ liefde voor kwaliteitsconserven en zijn obsessie voor innovatie.
GÜEYU MAR
Eerst boven houtskool gegrild en daarna in blik
Onberispelijk behoud van smaak, aroma en textuur
Na jarenlang onderzoek en testen is Abel Alvarez erin geslaagd om de zeevruchten die hij eerst op zijn grill braiseert, te conserveren met onberispelijk behoud van smaak, aroma en textuur. Proef de rokerige toets van de grill in zijn creaties en geniet van deze unieke conserven.
Enkel producten van de hoogste kwaliteit
Een complex, moeizaam en volledig handgemaakt proces van zoeken naar de juiste zeeschatten, de geuren van geschikte houtsoorten en oliën van hemelse texturen.
Sardientjes, scheermessen, kokkels, tonijn, mosselen … producten van de hoogste kwaliteit, gegrild en later geconserveerd. Het openen van een blikje wordt een heerlijke maaltijd met de smaak van de zee en de gegrilde aroma’s van Güeyu Mar.
Een absoluut uniek verhaal dat enkel mogelijk is door het enorme vakmanschap van deze grillmaster en zijn oneindige geduld om elk stukje vis zelf eerst te grillen op zijn grill in Ribedesella en daarna in te blikken.