We hanteren een strikt vangstprotocol dat alleen wordt uitgevoerd
tijdens de campagneseizoenen. Met respect voor oude
conserveringsmethoden, begint ons productieproces
met de handmatige selectie van vissen, die daarna individueel
in elk blik worden verpakt. Dit garandeert een product van de
hoogste kwaliteit, van verpakking tot smaak en textuur.
We hebben een bedrijf opgericht dat gedreven wordt door
passie en uitmuntendheid in de gastronomie.
We streven ernaar één van de meest gewaardeerde conservenmerken ter wereld te creëren, met een sensationeel design en een product
met een onovertroffen textuur, smaak en presentatie.
Onze faciliteiten bevinden zich in Ribeira, een klein stadje aan de kust van Galicië. Het is een bevoorrechte en strategische locatie die ons in staat stelt om zeer dicht bij de Galicische estuaria te zijn. We werken met geavanceerde en innovatieve technologie die ons in staat stelt om een strikt productieproces te volgen, waardoor we de hoogste kwaliteit van onze producten kunnen garanderen.
Voor ons is het respect voor ons beroep en de integratie van eerlijkheid en transparantie in onze productieprocessen essentieel. We zijn vastbesloten om een omgeving te creëren die innovatie en creativiteit stimuleert en doen dit door een bedrijfscultuur te implementeren van goede gewoonten en te zorgen voor de integratie van alle leden in ons bedrijf.